Estrenem nova web i amb ella noves oportunitats per donar a conèixer la tasca que fa més de 50 anys es va iniciar i ha donat lloc a nous projectes.

El 1964 és on situem l’origen de dues de les nostres grans activitats i que, els més veterans, engloben sota el terme “Pineta”: les Colònies d’estiu i la Casa de Pineta. I és que les Colònies Jordi Turull durant molt temps es vivien únicament a Pineta. Amb els anys, la nostra oferta de colònies va anar creixent i des de fa temps organitzem, a banda de les tandes de Pineta, tandes pels més petits i per adolescents a diferents llocs del territori català.

La Casa de Pineta també té una imatge molt renovada respecte els seus inicis, unes habitacions confortables, unes golfes impressionants, i unes mesures de seguretat adaptades als nous temps! A més, des de fa uns anys també gestionem la Casa de Claverol, una antiga rectoria, convertida en una casa ideal per passar uns dies amb amics o família.

Aquesta experiència en colònies i cases va donar lloc a la creació de serveis educatius, un servei per les escoles per ajudar a gestionar les seves colònies escolars. Al mateix temps que organitzar estades pròpies a la Casa de Pineta.

Finalment, tot el bagatge i l’experiència acumulada va acabar donant fruit a l’Escola Adhara, el projecte més recent. És una escola d’educació en el lleure que cada any forma a monitors/es i directors/es. Tanmateix, el vincle amb Escola Pia també ha donat peu a nous projectes educatius en temes de participació, lleure i voluntariat.

Tot això i més és el que aquest blog anirà recollint, donant a conèixer les activitats que es vagin fent des de les diferents àrees. A través de les xarxes socials també podeu seguir la nostra activitat, a través de les següents etiquetes #ColòniesJordiTurull #EscolaAdhara #CasaPineta #CasaClaverol.